2010. november 6., szombat

Érpatak polgármesterének és szövetségeseinek köszönő levele a sikeres választások után

Érpatak Tisztelt Lakói!


     Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2010-10-03-án vasárnap sikeres és törvényes önkormányzati választás útján Érpatak újra eldöntötte, hogy milyen irányba kíván menni az elkövetkezendő 4 évben. Érpatak lakói kiválasztották azt a polgármesteri programot, mely szerint kell dolgozni az elkövetkező 4 évben mind a településnek, mind a polgármesternek és az összes (települési és kisebbségi) képviselőnek. Ezen polgármesteri program megvalósulásán kell a képviselő-testületeknek dolgozni a következő 4 évben. Reméljük, hogy ezt az összes képviselőnek sikerül megértenie és velünk együtt dolgoznia a biztonságos és az élhető Érpatak jövőjéért és jó hírnevének öregbítéséért.

     A tegnapi napon jogerőssé váltak a választási eredmények így most már köszönetet mondhatunk minden támogatónak és összességében Érpatak összlakosságának, amiért sikerült felismernie és támogatnia azt az általunk kijelölt és megvalósított fejlődési irányt, mely a egy olyan mintatelepülést tudott létrehozni, amely más települések fejlesztéséhez is követendő utat és példát tud mutatni, a települést nem lerombolni, hanem építeni akaró emberek jövőbe mutató összefogása és közös összehangolt munkája által.

      Még egyszer köszönet Önöknek, köszönet Érpataknak, amiért újabb esélyt adtak a polgármesteri programomnak és az engem támogató képviselőknek az elkövetkező 4 évre az Érpatak-fejlesztési munkánk továbbfolytatására. Ígérjük Önöknek, hogy a belénk vetett bizalomnak megfelelően továbbra is lelkiismeretesen és felelősségteljesen Érpatak érdekében fogjuk folytatni a képviselő-testületi munkát, továbbra sem engedve teret a romboló személyeknek.

A választási eredmények jogerőssé válása után az elmúlt kampányidőszak teljes lezárásaképpen és
a közös építő munka megkezdése érdekében

2010-10-29-én pénteken 15 órától
a Wass Albert közösségi- és teleházban
egy közös feladategyeztető településfejlesztési fórumra és kötetlen beszélgetésre

várunk minden olyan jóakaratú és építő szándékú érpataki lakost, akiknek köszönettel tartozunk az eddigi eredményeink megvalósulásáért, mert áldozataikkal erősítették az Érpatak-szerető csapatunkat, kivették részüket a  közös fáradozásból, mindig számíthattunk segítségükre az előttünk álló feladatok megvalósításakor. Várjuk továbbá azokat az Érpatakért a jövőben velünk együtt dolgozni akaró lakosokat is, akik egyre aktívabban kívánják segíteni településünk közös fejlesztését és kérjük ezen lakosok tanácsait és észrevételeit a jövőben megvalósítandó Érpatak-fejlesztési feladatainkkal kapcsolatban, hogy Érpatak a közös erőfeszítéseink eredményes összehangolása következtében a – mintatelepülés voltához méltóképpen – egy fényes példaként az egyik legbiztonságosabb és legélhetőbb település legyen Magyarország területén.

     Érpatak, 2010-10-26.
Tisztelettel:


Orosz Mihály Zoltán
polgármester


Simon Attiláné,         Kóczon Miklósné          és             Simon Barnabás         
alpolgármester           önkormányzati képviselő                    önkormányzati képviselő


Papp Jánosné       és       Násztáné Orosz Erika
külsős önkormányzati bizottsági tagok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése